Oplossing voor buitengebieden

Woon je op het buitengebied en heb je slecht internet via de kabel. Wij hebben de oplossing voor je!

Snelle en betaalbare satelliet verbinding

We zijn al een tijdje bezig met huishoudens en boederijen te voorzien van een satelliet verbinding. Dit bied voor de meeste een goede oplossing. Er kunnen snelheden behaalt worden van 317 MB/s download, 30 MB/s upload. De meeste klanten komen met het probleem dat hun verbinding nu richting de 5 MB download is, en de upload onder de 2 MB/s is.

Kosten

De eenmalige aanschaf van dit product is 750 euro. Daarnaast kost het abbonement 130 euro per maand. Daarmee is er nog niet voorzien in TV en telefonie. Voor telefonie schakelen we over op een VOIP oplossing. Voor TV hebben we diverse oplossingen.

De verbinding delen

De buren die dichtbij liggen zouden gekoppeld kunnen worden op dit systeem. Dit kunnen mede bewoners op het erf zijn, maar ook buren met een ander huisnummer. Er zijn diverse manieren om het signaal te verspreiden. Dit kan met een fysieke kabel, maar ook met een straalverbinding waar geen maandelijkse kosten aan zitten. Echter heb je in basis geen beschikking over een apart IP adres (soort huisnummer op het internet).