Merken

Hier laat ik een aantal merken zien waar mee ik graag werk. Ik sta ook zeker open om gebruik te maken van andere merken en producten.

Loxone

Loxone is een domotica merk wat vrij nieuw is (2008) en kan zowel bedraad als draadloos aangesloten worden. Hierdoor is dit systeem in veel situaties een geschikte oplossing. Van dit merk ben ik een geregistreerd partner

Ja! Deze look-a-like gloeilamp is ook smart, en het is LED!

Philips Hue

Philips Hue is een draadloos systeem voor het aansturen van verlichting. In basis is dit een opzich staan systeem, maar kan met verschillende koppelingen aan andere merken gekoppeld worden. Philips Hue is naar mijn mening in de wereld van draadloze systemen heel erg stabiel.

1home

Met dit merk kunnen we Google Home, Amazon Alexa en Apple homekit verbinden met het Loxone systeem. Het voordeel hiervan is dat je geofencing en voice control kan toevoegen aan je smart home. Wel zo handig!

Google Home

Google Home is een product van google waar de producten van google maar ook vele andere in een app bedient kunnen worden. Dankzij het Google Home systeem kan je met spraak je media aansturen.

Alles is een geheel

Een smart home is mooi, maar de grootste wens (en tegelijkertijd uitdaging) is om alle systemen naadloos te laten samenwerken. Voor een heel groot deel is het mogelijk. Door gebruik te maken van de juiste producten probeer ik deze wens zo veel mogelijk te vervullen.

Contact

Vraag een advies gesprek aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Bericht achter laten

Laat vooral een bericht achter. Dan reageer ik per mail op je bericht.