ddddd

Netwerkverbinding

Het hebben van een goed WiFi netwerk is belangrijk maar het hebben van een goede netwerk verbinding is misschien nog wel belangrijker. Je netwerkverbinding zorgt er namelijk voor dat je servers buiten je netwerk kunt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan Netflix, Google en Facebook. In de meeste gevallen is een netwerkverbinding goed aanwezig. Het gaat dan via je ISP. Maar in sommige gevallen is dat er niet. Ook daar heb ik een oplossing voor!

Een sateliet verbinding die ik geïnstalleerd heb bij een klant in Aalsmeer.

Sateliet internet

Satelliet internet is een oplossing voor locaties waar geen goed internet via de grond binnen komt, maar waar bijvoorbeeld ook 4g beperkt blijft. Het grote voordeel is dat de satellieten onderling verkeer uitwissselen en dat dat dus boven in de ruimte plaats vind. Daar waar het vacu├╝m is. Hierdoor reist het signaal sneller.

Point to point verbindingen

Met point to point verbindingen kan er een directe verbinding gemaakt worden tussen een locatie met internet en een locatie zonder internet. Hierdoor word de locatie zonder internet uiteraard voorzien van internet. Denk bijvoorbeeld aan het platte land waar de buren in het zicht liggen op een paar kilometer afstand. Mocht jij met het probleem zitten dat je geen internet hebt en je buren hebben het wel goed zou een point to point verbinding perfect zijn.

Contact

Vraag een advies gesprek aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Bericht achter laten

Laat vooral een bericht achter. Dan reageer ik per mail op je bericht.