Noodvoorziening

We willen je in alle aspecten van je netwerk voorzien. Zelfs als je netwerkvoorziening vanuit je provider ermee stopt hebben we de oplossing voor jou. Je netwerkvoorziening kan eruit liggen doordat er wellicht een kabelbreuk onstaan is tijdens het graven of er misschien een onderdeel van het netwerk plat ligt door kapotte apparatuur.

Starlink Kit One

Met deze Starlink Kit One ben jij in 20 minuten online. Dit is een razendsnelle satelliet verbinding met ingebouwde apparatuur die normaal voorzien word door je provider (ISP).

Gereduceerd tarief

Heb jij een WiFi pakket bij ons afgenomen, in combinatie met de beheer-service dan heb je recht op 30% korting.

Waarvoor?

Thuiswerken word steeds populairder, zeker na de corona periode werken er veel mensen thuis. Bij sommige kantoren word het verplicht om een aantal dagen thuis te werken, echter betekend dit ook dat je internet verbinding stabiel moet zijn. Stel je hebt net een belangrijke meeting, dan wil je niet dat je door je provider deze meeting niet kan houden. Voor vergelijkbare situaties bieden we deze oplossing.

Ben je voor langere tijd offline?

Huur dan deze Starlink Kit One.

Deze set huren?

Dat kan. Met de site snelverbinding.nl bieden we deze kits te huur aan. Het is bedoelt voor WiFi op evenementen en bouwterreinen. Het bied je een oplossing voor de meest gekke problemen.