Over Nandhoman.nl

Al iets meer dan 3,5 jaar zijn wij voor onze klanten een betrouwbare partij voor al hun IT vraagstukken. Met als grootste doel, onze klanten volledig te ontzorgen. Dit doen we door aan het begin er voor te zorgen dat de beste middelen gebruikt worden, en dat er tijdens het gebruik regelmatig gecheckt word of de apparatuur nog goed genoeg is en bij te sturen voor dat de klant het merkt.

Wij nemen met toewijding al uw IT-zorgen weg, zodat u zich kunt concentreren op de dingen waar u goed in bent!

Oprichting van Nandhoman.nl. Het was midden in corona, voor een aantal vrienden en familie deden we al wat klusjes. Maar het was tijd voor het grote werk en het gaan voor een missie: IT zonder zorgen!

Oprichting Snelverbinding.nl, we hielpen steeds meer klanten die op afgelegen gebieden lagen door ze verbinding te geven via de satelliet. Met Starlink zorgen ervoor dat er ook op afgelegen gebieden goede internet snelheden beschikbaar zijn. Maar we bouwde ook een kit voor tijdelijke doeleinden: De Starlink Kit. Inmiddels is Snelverbinding uitgegroeid tot een merk wat op steeds meer festivals en TV-producties te vinden is met alle technieken die er mogelijk zijn.

We halen ons UEWA certificaat, een certificaat wat er voor staat dat we betrouwbare WiFi netwerken leveren, onderbouwt met kennis en ervaring.

Eigenaar Nand Homan, studeert af aan de Hogeschool Utrecht, met zijn Bachelor ICT. Vanaf dit punt zal Nandhoman.nl voornemens zijn ook echt te groeien, meer klanten te helpen, en te innoveren!