Starlink voor thuis

Snelle en betaalbare satelliet verbinding

We zijn al een tijdje bezig met huishoudens en boederijen te voorzien van een satelliet verbinding. Dit bied voor de meeste een goede oplossing. Er kunnen snelheden behaalt worden van (door ons daadwerkelijk gemeten via speedtest van Ookla) 317 MB/s download, 30 MB/s upload. .

Starlink aanvragen


Waarom je bij ons moet zijn?

Naast Nandhoman.nl Elektrotechniek en ICT hebben we nog twee andere handelsnamen, namelijk snelverbinding en rent-a-starlink. Een bedrijf waar we met Starlink allerlei festivals afgaan. Hierbij is Starlink een belangrijke verbinding voor onderwerpen zoals pinbetalingen en camerasystemen. We weten echt alles van Starlink, we hebben alle kennis in huis. Wij zijn ware Starlink-experts!

Oh en vergeet niet, we hebben altijd Starlinks in de opslag staan. Valt die van jou uit, pakken we er een uit de opslag en hebben we je snel weer online.

Kosten

Starlink is een innoverend product. De prijzen en abbonementen veranderen constant. We bespreken graag je wensen om je een aanbod om maat te geven.

De verbinding delen

De buren die dichtbij liggen zouden gekoppeld kunnen worden op dit systeem. Dit kunnen mede bewoners op het erf zijn, maar ook buren met een ander huisnummer. Er zijn diverse manieren om het signaal te verspreiden. Dit kan met een fysieke kabel, maar ook met een straalverbinding waar geen maandelijkse kosten aan zitten. Echter heb je in basis geen beschikking over een apart IP adres (soort huisnummer op het internet).

Je oude provider

Je hoort het goed. Starlink kan je zien als een provider, net zoals de bekende namen. Bij Starlink gaat het allemaal net even anders. Ze leveren alleen de internet verbinding. Gelukkig leveren wij de rest. Voor particulieren doen regelen we simpele telefoon en TV oplossingen, voor bedrijven zijn we een full-service IT dienst verlener. We monitoren je systemen in een keten, zo hoeven we nooit te wijzen naar een andere partij in het geval van een storing, maar zijn we deze gewoon voor!

Wil je meer weten? Neem contact op!