Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks is het merk waar ik mee werk. Ubiquiti Networks heeft voor een relatief lage prijs de mogelijkheid om access points (WiFi-toeganspunten) te plaatsen op meerdere plekken. Iets wat in grote panden gebruikt word om Wi-Fi te faliciteren. Hierdoor vergroot je de dekking en zorg je ervoor dat niet al het verkeer via de WiFi module van je modem gaat.

Beheer op afstand

Mijn systemen zijn meestal op afstand te beheren. Hiermee maken ik het mogelijk om update’s, monitoring en aanpassingen op afstand door te voeren. Bij vragen of wensen zou ik op afstand een te wensen wijziging kunnen uitvoeren. Hierdoor kan jij genieten en doe ik het nadenk werk.

Wat kunnen wij op afstand:
– WiFi namen en wachtwoorden aanpassen, verwijderen of toevoegen
– Switches configureren
– Updaten
– (Kanaal)problemen dectecteren en oplossen

Nooit meer overschakelen van WiFi

Dankzij de hoge kwaliteit roaming waar Ubiquiti over beschikt hoef je nooit meer over te schakelen thuis. Sommige particulieren hebben een apart netwerk voor boven wanneer die van beneden niet sterk of snel genoeg is. Het overschakelen is zelfs zo snel (slechts 150ms) dat je tijdens het videobellen niks merkt.

Een sateliet verbinding die ik geïnstalleerd heb bij een klant in Aalsmeer.

Sateliet internet

Satelliet internet is een oplossing voor locaties waar geen goed internet via de grond binnen komt, maar waar bijvoorbeeld ook 4g beperkt blijft. Het grote voordeel is dat de satellieten onderling verkeer uitwissselen en dat dat dus boven in de ruimte plaats vind. Daar waar het vacu├╝m is. Hierdoor reist het signaal sneller.

Particulieren

Thuiswerken, videobellen, bingewatchen is niet niks. Zeker niet als je gezin uit veel personen bestaat die allemaal een eigen apparaat hebben. Heb je last van bufferende(ladende) filmpjes dan heb ik de oplossing! Merk je tijdens het videobellen dat je slecht te verstaan bent of zelf dat je video compleet weg valt? Ook daarvoor weet ik de oplossing. Neem contact met mij op of bekijk de pakketen!

Contact

Vraag een advies gesprek aan, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Bericht achter laten

Laat vooral een bericht achter. Dan reageer ik per mail op je bericht.